about us

Wie zijn wij en wat doen wij

Bilancia staat voor evenwicht, samenwerking, compromis, tact en bemiddeling. Hiermee willen we ons profileren.
Balans in de opdrachten die we graag met u uitvoeren!

Bilancia IT bedenkt, ontwerpt en bouwt online platforms waarbij wij vooral gespecialiseerd zijn in de realisatie van webshops die gekoppeld moeten worden aan uw bestaande voorraadsysteem.

Niet alleen zorgt Bilancia IT voor de beste strategie maar er wordt vooral ook rekening gehouden met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Voor online platforms gebruikt Bilancia IT de laatste technieken. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk, grafisch en technisch. Wij geven uw platform een eigen gezicht, zodat deze zich duidelijk onderscheidt. Door te kiezen voor gebruik van een database vermenigvuldigen de mogelijkheden en flexibiliteit van het online platform zich.

Om het gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken, gebruikt Bilancia IT zijn eigen gebruiksvriendelijke “Content Management System”. Hiermdoor is het voor de gebruikers mogelijk om zelf, heel eenvoudig, content toe te voegen of te wijzigen.

Ook is het mogelijk om bij bestaande online platforms van onze “Search Engine Optimalisatie” (SEO) diensten gebruik te maken. Door het toepassen van een juiste SEO strategie zal uw site eerder gevonden worden. Dit resulteert uiteindelijk in een hoger bezoekersaantal.

Door het bijhouden van statistieken is precies te zien hoe een platform groeit en welke stappen hierop duidelijk invloed hebben gehad.

 

maak kennis met het team


wij zijn de onderscheidende faktor voor o.a.

icon_zuilen